Over Simons

Waar staan wij voor

Het produceren van kwalitatief hoogwaardige halal vleeswaren, daar zetten wij ons al ruim 40 jaar met volle overtuiging voor in. Simons Halal Food levert een totaalpakket aan halal vleeswaren en is een zeer betrokken en betrouwbare partner voor haar klanten.

Geschiedenis

Simons Halal Food is in 1976 opgericht door de familie Simons. In 1994 begon het bedrijf op bescheiden schaal met de productie van halal vlees. Doordat de vraag naar halal vleeswaren bleef groeien, legde Simons zich in 1997 volledig toe op de productie van halal vleeswaren. Omdat de ruimte van het bedrijf op de toenmalige locatie te klein was om aan de groeiende vraag te voldoen, verhuisde de onderneming in hetzelfde jaar naar een groter pand.

Simons Halal Food maakte in de jaren daarna een enorme groei door. De verkoop van halal vleeswaren bleef stijgen en er ontstond behoefte aan een grotere productielocatie. Daarom verhuisde Simons in het jaar 2008 naar de huidige state-of-the-art locatie in Roermond. De jaren daarna groeide Simons Halal Food uit tot een van de belangrijkste halal vleeswaren producenten in Europa. De moderne productielocatie, waar uitsluitend halal vleesproducten worden geproduceerd, behoort op dit moment zelfs tot een van de grootste en modernste van Europa. Simons levert vele soorten halal vleeswaren aan importeurs, distributeurs en groothandelsbedrijven over de hele wereld. De klanten zijn onder andere in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Azië gevestigd.

Ondanks de groei van het bedrijf, is Simons Halal Food na ruim 40 jaar nog steeds een echt familiebedrijf, dat kwaliteit, service, flexibiliteit, continuïteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Niet voor niets heeft Simons wereldwijd een grote en trouwe klantenkring weten op te bouwen die voorzien wordt van kwalitatief hoogstaande halal boterhamworst, halal knakworst, halal knoflookworst, halal gesneden vleeswaren en halal premium vleeswaren.

Bekijk onze bedrijfsvideo